Werken bij BIT

Wij zijn BIT

Samen met 40 collega’s werken we dagelijks aan innovatieve en duurzame installaties voor verwarming, koeling en ventilatie. Dit doen we voor opdrachtgevers waar we de afgelopen 20 jaar nauwe samenwerkingen mee hebben opgebouwd. Geen dag is hetzelfde en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Zo vertelt monteur Jos: “BIT blijft zich continu ontwikkelen. Er zijn steeds weer nieuwe innovaties waarmee we mogen werken. Dat maakt het werk heel veelzijdig.”

Het contact onderling draagt ook bij aan een goede werksfeer. “We werken allemaal nauw samen”, vertelt Robbert, projectleider. “We helpen elkaar en staan altijd voor elkaar klaar. We gaan graag wat doen samen buiten werktijd, als de coronamaatregelen het toelaten. Ook wordt er ieder jaar voor de bouwvak een barbecue georganiseerd voor het personeel.”

Werken bij BIT kan in diverse vakgebieden. Ben je benieuwd welke vakgebieden er zoal zijn, bekijk ze hieronder.

Onze kernwaarden

Kernwaarden zijn meer dan woorden. Kernwaarden bepalen waar we voor staan, niet alleen richting onze klanten, maar ook collega’s onder elkaar.

Saamhorigheid – Collegialiteit is voor ons erg belangrijk
Innovatie – Constant bezig zijn met vernieuwing
Samenwerken – Met elkaar, maar ook met onze klanten
Betrouwbaarheid – Eerlijk en duurzaam zorgen we voor een betrouwbare samenwerking
Passie – Voor het vak, onze klanten en de techniek

Onze vakgebieden

“De samenhorigheid in het bedrijf en het onderlinge contact zijn heel prettig”

Vacatures

Dagelijks houden wij ons bezig met onze projecten in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Vanuit ons kantoor in Roosendaal werken wij met 40 collega’s aan de beste installaties en technische oplossingen. Onze organisatie kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer waarbij samenwerken van groot belang is om de kwaliteit van ons werk te waarborgen.

Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onderstaand onze vacatures.