Werken bij BIT

Wij zijn BIT

Samen met 50 collega’s werken we dagelijks aan innovatieve en duurzame installaties voor verwarming, koeling en ventilatie. Dit doen we voor opdrachtgevers waar we de afgelopen 22 jaar nauwe samenwerkingen mee hebben opgebouwd. Geen dag is hetzelfde en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Zo vertelt monteur Dirk: “Ons werk is super gevarieerd en oplossingsgericht.”

Het contact onderling draagt ook bij aan een goede werksfeer. “We werken allemaal nauw samen”, vertelt Robbert, projectleider. “We helpen elkaar en staan altijd voor elkaar klaar. We gaan graag wat doen samen buiten werktijd, ook wordt er ieder jaar voor de bouwvak een barbecue georganiseerd voor het personeel.”

Werken bij BIT kan in diverse vakgebieden. Ben je benieuwd welke vakgebieden er zoal zijn, bekijk ze hieronder.

Onze kernwaarden

Kernwaarden zijn meer dan woorden. Kernwaarden bepalen waar we voor staan, niet alleen richting onze klanten, maar ook collega’s onder elkaar.

  • Baanbrekend – Dromen waar maken, transformaties teweeg brengen zie hiervoor Cosun Park Breda
  • Saamhorigheid – Het familiaire gevoel binnen BIT is voor ons erg belangrijk
  • Innovatie – De toekomst een stap voor zijn, zoals de DucoBox
  • Meesterschap – Meedenken met onze opdrachtgevers om de technische installaties te kunnen plaatsen in de desbetreffende ruimtes, dit kan een behoorlijke uitdaging zijn zoals Project Bioscoop Roosendaal
  • Passie – Toegewijd aan het vak van installatietechniek, duurzame oplossingen en samenwerken met onze opdrachtgevers. Een mooi voorbeeld is “De Meander”

Onze vakgebieden

“De samenhorigheid in het bedrijf en het onderlinge contact zijn heel prettig”

Vacatures

Dagelijks houden wij ons bezig met onze projecten in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Vanuit ons kantoor in Roosendaal werken wij met 40 collega’s aan de beste installaties en technische oplossingen. Onze organisatie kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer waarbij samenwerken van groot belang is om de kwaliteit van ons werk te waarborgen.

Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onderstaand onze vacatures.