Zuyd Kwartier Bergen op Zoom

Zuyd Kwartier Bergen op Zoom

“Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Bergen op Zoom”

Tegenover Oost Kwartier en West Kwartier komt hier tegenover het Zuyd Kwartier in Bergen op Zoom. Deze nieuwbouwwijk, genaamd Nieuwe Vesting, komt op het voormalige Nedalco-terrein. Zuyd Kwartier bestaat uit 18 koopwoningen, 19 huurappartementen en 13 koopappartementen verdeelt over 6 blokken.

“Meebouwen aan een CO2 neutrale omgeving door middel van duurzame klimaatinstallaties is de kunde van Brabant Installatie Techniek”

Installaties

In samenwerking met Dura Vermeer Bouw Zuid voorziet Brabant Installatie Techniek de woningen van warmtepompen inclusief 180 liter boiler voor het opslaan van warm tapwater. Het betreft lucht/water warmtepompen van Daikin. Voor het mechanisch ventileren wordt de Brink Flair WTW units geïnstalleerd en aangesloten op stalen kanalen.

Voor de appartementen gaat BIT ook lucht/water warmtepompen, een 180 liter boiler en WTW units installeren van dezelfde leveranciers.

Ook met dit project heeft Brabant Installatie Techniek meegedacht met duurzame oplossingen voor de woningen! Interesse om mee te werken aan projecten zoals deze? Ga naar onze vacatures.

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier