Slotjes-Midden Oosterhout

Slotjes-Midden Oosterhout

“Deze woningen zijn immers al zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken ook nog eens over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je woning en elektriciteit opwekken”

Brabant Installatie Techniek gaat in samenwerking met Remeha en Klimaat@Home de installatie werkzaamheden uitvoeren voor 52 appartementen de nieuwe wijk Het Slot in Oosterhout. Het Slot is onderdeel van het project Slotjes-Midden. Het slot ligt aan het de westkant van Slotjes-Midden.

Duurzaamheid en een groene woonomgeving staan centraal in deze naoorlogse arbeiderswijk. In deze wijk wordt oud met nieuw gecombineerd. Er worden zowel woningen opgeknapt als nieuw gebouwd. Ook ligt Slotjes-Midden in de buurt van het centrum, supermarkten, sportaccommodaties, basisscholen en speelplekken.

“Vernieuwd, fijn en toekomstbestendig wonen”

Lucht/water warmtepomp

Wij gaan de lucht/water warmtepompinstallaties in deze 52 appartementen monteren, de buitendelen komen op de daken en de binnendelen (type Eria Tower) komen in de woningen. Ook verzorgen wij koudemiddelleidingen tussen buiten en binnendelen en het aansluiten van vloerverwarmingsets in appartementen op warmtepompen en daarnaast plaatsen we de ruimteregelingen verwarming.

Interesse om ook mee te werken aan projecten zoals deze? Ga naar onze vacatures, we maken graag kennis met jou! 

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier