Ravel Breda

Ravel Breda

De Kamer van Koophandel in Breda wordt getransformeerd naar RAVEL, vier luxe vrijstaande villa’s en 19 appartementen tussen het groen.

RAVEL is gerealiseerd tussen de Mozartlaan en de Ravellaan. Het gebouw met 19 appartementen bestaat uit natuursteen en de vier villa’s hebben een geheel eigentijds en levendig karakter. RAVEL staat in de wijk Ruitersbos, wat de groenste woonomgeving van Breda is.

In opdracht van bouwbedrijf Boot hebben wij duurzame installaties geplaatst zoals warmtepompen van Remeha en Vasco warmte terug win units in de woningen en een HC PS parkeergarageventilatie.

Meesterschap

“Deze warmtepomp van Remeha Toros Vision is flexibel in te passen in de woningen”

Meesterschap en innovatie

Momenteel is de Remeha Toros Vison de meeste compacte warmtepomp. Deze warmtepomp is flexibel in te passen in de woningen, aangezien het een extern boilervat heeft en daarom geen buffervat nodig is.

Twee appartementen beschikken ook over de Remeha Toros Vision met solar systeem. In deze twee appartementen is een luxe airco installatie aangebracht, om de bronnen niet uit te putten zorgt het solar systeem voor regeneratie van de bronnen.

De woningen zijn in de zomer van 2022 opgeleverd.

Heb je interesse om te werken de installatiebranche? En vind je een goede werksfeer belangrijk? Ga dan naar onze vacatures.

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier