Paravicini Bergen op Zoom

Paravicini Bergen op Zoom

Paravicini bestaat uit een woonzorgvilla met zorgappartementen en een seniorenappartementencomplex. Het perceel is gelegen aan de westzijde van Bergen op Zoom, bij het Havenkwartier en nabij het historische stadscentrum. De appartementen zijn gelegen aan het water.

De woonzorgvilla bestaat uit 22 zorgappartementen en 28 seniorenappartementen. In samenwerking met Ballast Nedam Zuid heeft Brabant Installatie Techniek voor deze appartementen verwarmings-, koeling- en ventilatie installaties geïnstalleerd.

Inmiddels is project Paravicini opgeleverd.

Twee grote installaties op het dak

“De luchtwater warmtepomp van Daikin en de Q-ton warmtapwater systeem van Mitsubishi zijn op het dak geplaatst” vertelt Eric, projectleider.

Voor blok A, de 22 zorgappartementen, hebben wij een collectieve luchtwater warmtepomp van Daikin geïnstalleerd. De buffertank heeft een inhoud van 200 liter en is aangesloten op Magnum vloerverwarming. Deze warmtepomp zal zorgen voor het verwarmen en koelen van de woningen. Daarnaast is er ook een Q-ton warmtapwater systeem geplaatst van Mitsubishi. Ook deze Q-ton is op het dak geïnstalleerd en voorzien van twee keer 750 liter vaten. De ventilatie van dit complex is gerealiseerd met een luchtbehandelingskast van Ventilair en vijf Brink Flair wtw unit.

Voor blok B, de 28 levensloop bestendige appartementen hebben we een individuele luchtwater warmtepomp van Daikin geïnstalleerd en aangesloten op Magnum vloerverwarming, de ventilatie van deze woningen met individuele Brink Flair WTW unit.

Wil jij ook deel uitmaken van het realiseren van projecten zoals deze? Ga naar onze vacatures.

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier