Natuurlijk Centrum Zuid Krimpen aan den IJssel

Natuurlijk Centrum Zuid Krimpen aan den IJssel

“Het groen is de basis van deze herontwikkeling en daarmee de basis voor een aangename leefomgeving”

Project Natuurlijk Centrum Zuid in Krimpen aan den IJssel bestaat uit zes appartementencomplexen in een groen en waterrijke omgeving, vlakbij het gemeentehuis en winkelcentrum Crimpenhof.

In het gebouw Schweitzer komen 44 sociale huurappartementen. Van de zes gebouwen is gebouw Schweitzer als eerste gebouwd. Brabant Installatie Techniek gaat nu ook de installatiewerkzaamheden voor de 45 huurappartementen (Pearson) en 46 koopappartementen (Marshall) inclusief parkeergarage verzorgen.

In samenwerking met de Nederlandse Bouw Unie installeren wij de verwarming, vloerverwarming/vloerverkoeling en de ventilatie in de appartementen. Eneco gaat zorg dragen voor het warmtenetwerk van de appartementen, dat deze aangesloten wordt op Stadswarmte.

In samenwerking met HC PS wordt er gezorgd voor de ventilatie in de parkeergarage van gebouw Marshall.

“De opwekking van de warmte gebeurd door middel van een collectieve warmtepomp”

Schweitzer

De opwekking van de warmte gebeurd door middel van een collectieve warmtepomp.

Daarnaast gaat Brabant Installatie Techniek de appartementen voorzien van balansventilatie met warmteterugwinning, hiervoor wordt gebruik gemaakt van de WTW Brink Flair, ook de mechanische ventilatie voor de algemene ruimtes installeren.

Onze monteurs zijn momenteel bezig met het instorten van de vloer op de vierde verdieping van appartementencomplex Schweitzer.

Wij zijn trots dat we als BIT team een duurzame bijdrage kunnen leveren aan deze appartementen van Natuurlijk Centrum Zuid in Krimpen aan den IJssel.

Interesse om mee te werken aan projecten zoals deze? Ga naar onze vacatures!

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier