Meander Buurt 4 Bergen op Zoom

Meander Buurt 4 Bergen op Zoom

“Alle woningen hebben duurzame voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming.”

Er wordt nog steeds volop gebouwd in de nieuwe wijk Markiezaten in Bergen op Zoom. Zo ook de deelwijk De Meander waar wij betrokken bij zijn als het gaat om installatiewerk. Nu gaat Brabant Installatie Techniek ook installaties plaatsen voor Buurt 4 van De Meander in opdracht van Aan de Stegge.

Buurt 4 van De Meander bestaat uit 59 woningen. Deze buurt bestaat uit drie woonblokken. In totaal komen er 19 hoek- en rijwoningen. Dan zijn er ook nog 36 twee onder één kapwoningen en er komen vier vrijstaande woningen. Al deze woningen zullen verschillen in gevelkleur, gevelsteen, ramen en daken.

“Het buitendeel van de Daikin warmtepomp wordt in een schoorsteen gemonteerd”

Installaties

De installaties die Brabant Installatie Techniek gaat verzorgen in deze woningen zijn warmtepompen van Daikin, WTW units van Brink Flair en vloerverwarming. Onze werkzaamheden starten na de bouwvakantie van 2022. De verwachting is dat de woningen in het derde kwartaal van 2023 worden opgeleverd.

Weer een bijdrage leveren aan een gasloze omgeving voor deze woningen in super!

Ook met dit project heeft Brabant Installatie Techniek meegedacht met duurzame oplossingen voor de woningen! Interesse om mee te werken aan projecten zoals deze? Ga naar onze vacatures.

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier