Hofstede Rucphen

Hofstede Rucphen

Aan de westzijde van Rucphen is het nieuwbouwplan Hofstede. Deze nieuwbouwwoningen zijn landelijk gelegen en grenzen aan de Rucphense Bossen, daarnaast is het centrum van Rucphen op een steenworp afstand. Kenmerkend voor het nieuwbouwproject Hofstede is dat het een dorpse uitstraling heeft met veel groen, wat goed past bij Rucphen.

Er worden 31 woningen door Brabant Installatie Techniek voorzien van duurzame installaties. In opdracht van Aannemersbedrijf van Agtmaal is BIT gevraagd om de warmtepompen, vloerverwarming en ventilatiesystemen in de woningen te installeren.

Inmiddels is BIT klaar met de werkzaamheden voor Hofstede Rucphen.

Ventilatietoestel met warmteterugwinning

“In deze woningen hebben wij de Renovent Excellent ventilatie geïnstalleerd”, vertelt Robin, hoofd montageleider. Kenmerkend voor dit toestel is dat zowel het geluidsniveau als het energieverbruik zeer laag is.

Warmtepomp van NIBE

Iedere nieuwbouwwoning is voorzien van een NIBE water/water warmtepomp.

Doordat deze warmtepomp zich het gehele jaar door aanpast aan de vermogensbehoefte van de woning, wordt er optimaal bespaard op de energiekosten.

De NIBE F1255 past automatisch het binnenklimaat aan en buiten dat houdt deze warmtepomp ook rekening met het milieu.

“De NIBE water/water warmtepomp is een duurzame oplossing om zowel het huis te verwarmen als te verkoelen” vertelt Jean-Pierre, projectleider.

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier