Hof van Augusta Bergen op Zoom

Hof van Augusta Bergen op Zoom

“Vanzelfsprekend worden de woningen duurzaam en gasloos uitgevoerd”

Brabant Installatie Techniek is gefocust op het plaatsen van duurzame verwarmings-, koel- en ventilatiesystemen en daarom zijn we wederom enthousiast dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan een duurzame leefomgeving voor de woningen van Hof van Augusta.

Hof van Augusta maakt deel uit van de nieuwbouwwijk De Markiezaten. Deze wijk ligt aan een natuurgebied en is daarnaast ook dichtbij het centrum van Bergen op Zoom gelegen. Groen, water en ruimte staan centraal in deze nieuwbouwwijk.

De Markiezaten is gelegen tussen het Dal van de Molenbeek, het Markiezaatsmeer en de Binnenschelde. De Meander, waar wij ook bij betrokken zijn geweest betreft het installatiewerk, ligt letterlijk tussen groen en water.

Hof van Augusta ligt in de tweede fase van De Meander, en bestaat uit 32 woningen en 26 appartementen. Brabant Installatie Techniek heeft voor deze woningen de warmtepompen en klimaatsystemen geïnstalleerd.

“Het is mooi dat wij een bijdrage kunnen leveren aan levensloopbestendige duurzame woningen met onze expertise!”

Installaties Hof van Augusta

In de 32 woningen van Hof van Augusta zit een lucht/water warmtepomp van Daikin en een klimaatsysteem van Brink Flair.

De 26 appartementen van dit project zijn voorzien van een ventilatie lucht/water combi warmtepomp van NIBE en een warmte terugwin installatie van NIBE.

Inmiddels zijn onze werkzaamheden afgerond voor Hof van Augusta. Interesse om ook mee te werken aan projecten zoals deze? Ga naar onze vacatures, we maken graag kennis met jou! 

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier