Burgemeesters van Tholen

Burgemeesters van Tholen

“Nieuwbouwwoningen moeten vanaf nu geheel gasloos worden gerealiseerd, daarom worden deze woningen niet meer aangesloten op het gasnet”

In de nieuwe wijk Stadzicht II van Tholen wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd genaamd ‘De Burgemeesters van Tholen’. Dit is de tweede fase van deze nieuwbouwwijk. Fase twee bestaat uit 31 woningen: zes tussen- en vier hoekwoningen, twaalf tweekappers, drie vrijstaande woningen en zes levensbestendige tweekappers.

In samenwerking met Dura Vermeer Bouw Zuid gaat Brabant Installatie Techniek de installaties verzorgen voor deze CO2 neutrale woningen.

Het team van J & M Techniek Vloerverwarming is in de laatste week van december 2022 begonnen met de vloerverwarming installeren in de 31 woningen.

“Het is mooi dat we een bijdrage aan het klimaat kunnen leveren met het plaatsen van gasloze installaties”

Warmtepomp

Deze woningen worden voorzien van een Itho Daalderop warmtepomp. Deze zorgt het opwarmen van de woning en warm tapwater, met dit systeem kan de woning ook gekoeld worden. Door vloerverwarming wordt de woning op temperatuur gehouden. Deze warmtepomp is voorzien van een 150 liter boiler voor het opslaan van warm tapwater.

WTW unit

Het ventilatiesysteem die Brabant Installatie Techniek gaat installeren is een warmte terugwin unit van Itho Daalderop. Deze unit wordt aangesloten op Dyka-Air kanalen.

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier