Ons verhaal

Onze geschiedenis

Brabant Installatie Techniek is de klimaat professional in duurzame verwarmings-, koel- en ventilatiesystemen voor woningen en utiliteitsgebouwen. De toekomst een stap voor zijn, dat is waar we naar streven. We hebben ons daarom de laatste jaren ontwikkeld als pionier in de nieuwste technieken, waaronder warmtepompinstallaties, ventilatie met warmteterugwinning en vraaggestuurde mechanische ventilatie.

Door al sinds 2001 te bouwen aan duurzame relaties werken wij nauw samen met een aantal ontwikkelende aannemers. Naast het installeren voorzien wij ook de engineering van de installaties en adviseren we onze opdrachtgevers over toekomstbestendige installaties. Samen werken we aan duurzame innovaties voor de toekomst.

Onze visie op de toekomst

Installaties worden niet enkel duurzamer maar ook ingewikkelder, waarbij wij het risico bij onze opdrachtgevers wegnemen door ze te voorzien van een deskundig advies waar alle partijen tevreden mee zijn. Door méér dan alleen een werkgever of samenwerkingspartner te zijn bedenken en ontwerpen wij samen de installaties van de toekomst.

Werken bij BIT

Werken bij BIT betekent organisatie breed input leveren aan verdere professionalisering van de organisatie, de service en de diensten. We zijn trots op onze projecten en de samenwerking met klanten, maar ook op onze onderlinge samenwerking.

   

Samen duurzaam bouwen

Dagelijks houden wij ons bezig met onze projecten in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Vanuit ons kantoor in Roosendaal werken wij met 50 collega’s aan de beste installaties en technische oplossingen. Onze organisatie kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer waarbij samenwerken van groot belang is om de kwaliteit van ons werk te waarborgen.

Samenwerken? Neem contact op!

Contactformulier