Nieuws:
‘Geen dag is hetzelfde’

‘Geen dag is hetzelfde’

“BIT is heel vooruitstrevend”, vertelt Jos. Hij werkt sinds 2016 bij ons als monteur en is heel enthousiast over zijn werk. “Het spreekt me erg aan dat de installatietechniek, en voornamelijk BIT als bedrijf, zich continu blijft ontwikkelen. We zijn al heel vroeg gestart met het installeren van warmtepompen en ontwikkelen ons nog steeds op het gebied van duurzame verwarming, koeling en ventilatie.”

Door de continue ontwikkeling heeft een monteur heel afwisselend werk. “We worden steeds bij projecten betrokken met de nieuwste technieken, waardoor we regelmatig wat nieuws leren. Dat maakt het werk heel veelzijdig. Geen dag is hetzelfde.” Het verschil in projecten draagt daar ook aan bij. “Elk project vraagt weer om een nieuwe oplossing, waardoor de installaties per project kunnen variëren.”

Niet alleen het werk zelf, maar ook de samenwerking bij BIT maakt dat Jos het goed naar zijn zin heeft. “De saamhorigheid in het bedrijf en het onderlinge contact is heel prettig. We hebben ook nauw contact met de collega’s van kantoor. Iedereen kent elkaar, het voelt echt als één ploeg.” Buiten werktijd kunnen medewerkers het ook goed met elkaar vinden. “We gaan, als de coronamaatregelen het toelaten, regelmatig wat eten en drinken samen.”

Ben jij ook enthousiast geworden van het verhaal van Jos? Bekijk hier onze vacatures in de buitendienst.

Vacatures buitendienst