Nieuws:
BIT overgenomen door DWT Groep

Brabant Installatie Techniek overgenomen door DWT Groep

Het is zover, we kunnen dit mooie nieuws eindelijk delen. Per 21 oktober 2022 is Brabant Installatie Techniek officieel overgenomen door de DWT Groep. Met deze overname hebben we een toekomstbestendige stap gezet, die ook goed bij ons als bedrijf past.

De bouwsector en installatiebranche zijn continu in beweging. Met de overname door DWT Groep kunnen we onze krachten bundelen en hier in de toekomst nog beter op inspelen. Zo kunnen we ons verder ontwikkelen op het gebied van verduurzaming en digitalisering, door te werken aan prefab installaties en het technisch beheer van installaties verder uitbreiden.

We hebben voor DWT Groep gekozen, omdat ook hun kernwaarden en eigenschappen goed bij ons passen. Ze zijn een familiebedrijf waar loyaliteit, betrokkenheid en vrijheid hoog in het vaandel staan. Wij kunnen ons hier goed in vinden. Duurzaamheid, zowel in de installaties als in onze relaties vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we met deze overname onze medewerkers, klanten en andere relaties de beste samenwerking kunnen blijven bieden.

Wat betekent dit concreet voor BIT? We blijven als zelfstandige vestiging vanuit Roosendaal onder de naam Brabant Installatie Techniek de markt bedienen. Jack van Dorst en Henk Smout zijn ook nog steeds respectievelijk algemeen directeur en financieel directeur van BIT. Wat wel verandert is dat we kunnen meeliften op de ontwikkelingen van DWT Groep. Zo zullen we ons de komende jaren focussen op het ondersteunen van de digitale ontwikkelingen en prefabricage van installatieonderdelen.

We zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten door deze bundeling van krachten nog beter van dienst kunnen zijn.