Stage

Stage

Als leerbedrijf bieden wij ook de mogelijkheid aan studenten om bij ons stage te lopen. Leerlingen van de middelbare school kunnen bij ons een snuffelstage komen lopen en mbo-studenten zijn welkom voor een meeloopstage.

Leren in de praktijk

In de praktijk opgeleid worden tot monteur. Als student van de opleiding mbo Installatietechniek kun je daarvoor bij BIT terecht. Je wordt dan als stagiair gekoppeld aan een ervaren monteur, die jou uitleg geeft en begeleidt. Door naar verschillende opdrachten mee te gaan leer je over allerlei technieken en installaties.

Meestal duurt de stage twee tot drie jaar, bestaande uit vier dagen per week meelopen bij BIT en één dag naar school. Na de stage bieden we de afgestudeerden vaak de mogelijkheid om bij ons te komen werken.

Kennis maken met duurzame installatietechniek

Ook vierdejaars leerlingen van het vmbo kunnen bij BIT terecht voor een snuffelstage. Wil je kennismaken met installatietechniek, de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en ons vooruitstrevende bedrijf? Dan bieden wij de kans om met een monteur mee te lopen en zoveel mogelijk mee te helpen. Door te doen kan je het meeste leren en ervaren.

Bekijk een van onze projecten!

Benieuwd aan wat voor projecten je zoal werkt, lees hier meer!

“Door er meteen mee aan de slag te gaan, krijg je een goed beeld van het werk. Dat maakt het super leuk en zo leer je het meest!”