Kantoor

Waar houden de medewerkers op kantoor zich mee bezig?

Op kantoor werken de directie, de staf en het bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau zorgt ervoor dat de productie en logistiek vlekkeloos verlopen en ondersteunt het management bij een efficiënte bedrijfsvoering. Hieronder vallen de projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars en hoofd montage.

Doordat het bedrijfsbureau de spil vormt binnen de bedrijfsvoering krijgen medewerkers van het bedrijfsbureau te maken met diverse collega’s binnen de organisatie. Daarnaast komen zij met de nodige personen buiten de onderneming in aanraking, zoals opdrachtgevers en leveranciers.

De staf is een verzameling van functies die BIT ondersteunen en adviseren op het gebied van diverse specialismen. Denk hierbij aan administratie, calculatie, marketing en communicatie. In een staffunctie ondersteun en adviseer je de diverse lijnafdelingen en ben je dus indirect betrokken bij onze projecten en werkzaamheden.

Bekijk een van onze projecten!

Benieuwd aan wat voor projecten je zoal werkt, lees hier meer!

“Wij hebben contact met veel betrokkenen en moeten vaak ad hoc oplossingen bedenken. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het heel uitdagend.”