Leerling

Waar houdt een leerling zich mee bezig?

Techniek leer je door een deel opleiding, maar vooral door het te doen in de praktijk. Bij Brabant Installatie Techniek hebben we hier een prachtig traject voor uitgestippeld, waar praktijk en theorie samenkomen. Samen met een van onze ervaren specialisten leren we jou de fijne kneepjes van het vak.

Baangarantie en doorgroeimogelijkheden

Na één tot drie jaar (afhankelijk van jouw leervoortgang), ben jij volleerd monteur of installateur met erkend vakdiploma. Je bent dan klaar voor een glansrijke carrière bij BIT, waar je zorgt dat klanten van een duurzaam verwarmde en goed geventileerde woning of werkplek kunnen genieten.

Onze monteurs voeren hun werkzaamheden uit op de locatie van onze projecten. Als monteur voor installatie bij nieuwe projecten of als monteur voor servicewerkzaamheden tijdens de garantieperiode. Veelzijdig en afwisselend werk waarin je bij veel klanten met verschillende technische installaties en systemen werkt.

Verschillende soorten warmtepompinstallaties, cv-ketels, WTW-units en vraaggestuurde ventilatiesystemen; bij de klant kom je als monteur echt alles tegen. En dat maakt jouw werk interessant.

Bekijk een van onze projecten!

Benieuwd aan wat voor projecten je zoal werkt, lees hier meer!

“In een korte tijd kom je met allerlei techniek en innovaties in aanraking. Het is super veelzijdig.”