Centrale Verwarming

Een behaaglijke temperatuur verhoogt het woon- en werkcomfort aanzienlijk. Centrale verwarming is dan ook een belangrijke voorziening. Brabant Installatie Techniek is al vanaf het begin gespecialiseerd in de seriematige installatie van centrale verwarming. In eerste instantie voor nieuwbouwprojecten en utiliteitsbouw. Maar ook de installatie van de centrale verwarming voor losse woningen beheersen we tot in de finesses.

Uiteraard verzorgen we daarbij desgewenst het complete plaatje. Van het ontwerpen/calculeren tot volledig installeren /opleveren van cv installaties. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende installaties: CV installaties met HR ketel en radiatoren CV installaties met HR ketel en vloerverwarming ( zowel hoofd- als bijverwarming ) LTV ( Lage Temperatuur Verwarming ) installaties zowel met radiatoren als vloer/wandverwarming CV installaties met individuele/collectieve warmtepomp ( voor zowel verwarming als combinatie verwarming/koeling ) CV installaties met een houtkachel VRF/Set free installaties ( combinatie van airco/verwarming t.b.v. kantoren waarbij de airco installatie in de winter wordt gebruikt voor de verwarming d.m.v. een ingebouwde warmtepomp in buitenunit ) Renovatie ketelhuizen o.a. vervangen ketels voor cascadesystemen. Vervanging van bestaande cv ketels voor zowel seriematige renovatie als particulieren.

Vanzelfsprekend maken we bij al onze installaties uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en producten.

Het ontwerpen en aanleggen van CV-installaties is een vak apart. Wij adviseren u graag én actueel volgens de laatste (GIW garantie Instituut Woningbouw) eisen.